Bli medlem i DIG IT

- för dig som vill utveckla dig själv och ditt företag! 

Gör arbetslivet enklare och roligare

Medlemmar i DIG IT är små- och medelstora företag. I DIG IT bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via DIG IT kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär.

Du erbjuds också att ta del av olika evenemang som mässor och studiebesök där många hålls i kombination med spännande resor och uppleveler.

Vässa din bransch- och företagarkompetens

Håll dig uppdaterad om branschen. Som medlem i DIG IT får du tillgång till en rad utbildningar och aktiviteter som gör dig till en vassare företagare. Våra uppskattade utbildningar täcker många olika områden, från certifieringar och branschfrågor till hur du gör ditt företag mer effektivt och lönsamt.
 

Samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden

Som medlem i DIG IT får du bonuspoäng på alla dina inköp i Dahls ordinarie sortiment. Du kan även samla extra poäng genom aktiviteter som DIG IT bjuder in till med jämna mellanrum. Bonuspoängen kan du lösa in mot tusentals fina premier från välkända varumärken i DIG IT's premieshop på www.dahl-digit.se. Du kan också lösa in dina poäng mot en kreditfaktura hos Dahl Sverige AB.

Dessutom får du som medlem regelbundet ta del av fördelaktiga rabatter på utvalda produkter och exklusiva partneravtal.


Vill du bli medlem?

Kontakta din Dahl-säljare för mer information.